Anmäl fel med sidan

Jag vill anmäla ett fel eftersom...

Avbryt

Borromeiska Trianglar 2021

28 november 2021

10:15 - 11:45

Borromeiska trianglar är en tävling för lag på 3 personer som går i årskurs 4 - 6, men barn från andra årskurser eller vuxna är också välkomna att delta utan att tävla. Man kan då vara med individuellt eller i lag, hur man vill, men man kommer inte ingå i den officiella tävlingstabellen.

Regler: Ni löser kluriga matteuppgifter på tid. Uppgifterna bildar ett 4x5-rutnät. Man behöver bara lämna in svaret på varje uppgift och man kan lämna in svaret på varje uppgift endast en gång. Varje korrekt svar belönas med 1 poäng, men man får dessutom 1 bonuspoäng för varje uppgift man svarat rätt på som ligger bredvid i rutnätet. Hjälpmedel som miniräknare eller internetsidor är inte tillåtet.

Laget med mest poäng i slutet vinner tävlingen! Vid lika poäng vinner laget som löst flest problem. Om även det är lika så vinner laget som skickade in sitt sista korrekta svar tidigast. Poängtabellen kommer synas live under tävlingens gång. För att delta, starta ett nytt lag eller anslut till ett lag som redan finns med hjälp av knapparna där nere.

Lägg till lag

Gå med i lag

(Fem tecken. Stora/små bokstäver spelar ingen roll.)

Sugen på att vara med?

åldriga åttorna

Täby

Anna är bäst :D

täby

CRISPR

Abu Dhabi, UAE

Lugna laget

Stockholm

Mästarna

Skogsmilsgatan

Monalisa

Stockholm

Otta

Mölndal

RetseAras

Göteborg

Siri

Göteborg

Lantmilsgatan 7

Gorillorna:D

Täby

HarryPotter

Göteborg

Mattetomtarna

täby

Pommes frites

täby

Stortänkarna

Bromma

täbyfriskola REV

täby